Hakkında Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Takribî 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle jüpiter memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz giranbaha iş ortaklarımızın ciddi çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

 Yangın merdivenleri içeriden yahut dışarıdan yapılabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler henüz azca maliyeti ve alan kaybının daha az olmasından dolayı elan çok tercih edilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten olaylar sonrasında insanlar ürkü olabilir ve bulundukları meydanı bırakma buyurmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle emeksiz kullanıma sahip olan kapılar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakadar her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Müstacel çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlarında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Bu nedenle, Yangın Kapısı sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden ziyade âdem evladı yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cihetüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl bapların taliı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabilinden, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Report this wiki page